Recenzii despre Matcha Slim

 • Vasile
  La început am lăsat Matcha Slim în dulapul meu pentru că sincer nu știam ce să fac cu el. Odată ce mi-am dat seama cu ce îmi place să gătesc (matcha fierbinte, cu lapte de soia cu aromă de vanilie), m-am trezit luându-l în fiecare dimineață și uneori în timpul zilei. Mă simt minunat din această băutură, iar greutatea dispare chiar în fața ochilor noștri!
  Matcha Slim
 • Maria
  Ambalajul este convenabil, termenul de valabilitate este bun. Dar gustul a fost totuși mulțumit, plăcut, bogat în aciditate în postgust. Revigorează bine. Am băut Matcha Slim de mai bine de 2 săptămâni și excesul de greutate dispare, voi continua să beau!
  Matcha Slim
 • Alexandru
  L-am cumpărat după ce l-a recomandat prietenul meu, nu voi spune că sunt grasă, dar nu ar strica să slăbesc câteva kilograme în plus, așa că într-o săptămână am slăbit 4 kg.
  Matcha Slim
 • Elena
  L-am luat pentru mine, curând vara, iar după iarnă am câștigat câteva kilograme în plus pe care aș vrea să le îndepărtez ușor și rapid. Ceaiul Matcha Slim m-a ajutat foarte mult în acest sens, voi continua să beau și să comand mai mult!
  Matcha Slim
 • Gheorghe
  Preț foarte frumos și bun gust. Pentru un astfel de preț, este doar o mână de Dumnezeu, nu mă pot sătura de el, am slăbit 15 kg în 3 săptămâni, Matcha Slim este un fel de miracol, voi continua să beau până ajung în formă bună!
  Matcha Slim
Evaluarea utilizatorilor Matcha Slim
5
27