Slăbește în 3 pași. Cum să vă puneți în formă pentru Anul Nou într-o lună

Cu patru săptămâni înainte de Anul Nou: suficient timp pentru a lucra asupra ta. Orice problemă sportivă începe cu sănătatea și în această perioadă veți pierde 20 de kilograme. În același timp, dacă uiți de scuze și lucrezi din greu, te vei putea simți confortabil în aceeași rochie sau vei butona cu ușurință un buton care zboară perfid pe pantaloni.

scădere în greutate în 3 pași pe lună

Puteți lua recomandările ca o pedeapsă sau să credeți în voi înșivă și să înțelegeți: nu este nimic complicat. Doar patru săptămâni, uităm de genetică, ereditate, oase largi și apatie. Nu vă faceți griji: în ianuarie vă vom spune cum să vă reabilitați și să vă întoarceți în formă după ce mesele au izbucnit în feluri de mâncare de Anul Nou.

Începe să mănânci

Ați auzit despre pericolele unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați, defecțiuni, reculuri, de zeci de ori, dar s-ar putea să vă gândiți: în cazul dumneavoastră, va funcționa. Crede-mă, nu. Corpul este mai inteligent și își va lua totuși impactul: gândiți-vă dacă merită. Câteva zile veți sta pe mere și kefir, dar de îndată ce corpul va da un semnal, veți începe să mâncați fără oprire. Și mai rău, rupe echilibrul hormonal, care nu poate fi corectat doar prin dietă și sport.

consumând frecvent alimentele potrivite pentru scăderea în greutate

Mănâncă mai des, dar nu zahăr, chifle, bomboane și vin. Antrenează-te să mănânci micul dejun dacă nu o faci deja. Terci cu lapte delicios, pâine prăjită cu avocado, caș de brânză sau pește, granola. La prânz - pui, curcan, pește sau o garnitură cu salată. Cina - proteine și fibre, care ar trebui să fie un must-have în frigider.

Legumele verzi și salatele sunt esențiale pentru o digestie sănătoasă și eficientă și pentru pierderea în greutate. Fibrele sunt hrană pentru microflora intestinală sănătoasă. Ea este cea care previne apariția foamei, limitează supraalimentarea.

Luați împreună cu dvs. gustări în caz de foame: mere, legume tocate, nuci, bare de proteine sau bare organice. Acest lucru vă va împiedica să intrați în magazinul alimentar înfometat pentru a cumpăra o ciocolată sau un coc de 700 de calorii.

Și cel mai important: creșteți cantitatea de apă consumată la doi litri sau mai mult, dacă vă simțiți confortabil.

Normalizează somnul

Un somn corect și de înaltă calitate oferă vigoare și forță, corpul se simte „în siguranță" și te simți odihnit. Acest lucru ajută metabolismul și împiedică depunerea excesului de depozite pe părți.

Somnul corect și de înaltă calitate este o condiție pentru slăbit

Trebuie să te culci înainte de miezul nopții, de preferință mai devreme. Melatonina, un hormon responsabil de somn, face minuni pentru corp și excesul de greutate. De asemenea, în timpul somnului, organele și procesele interne continuă să funcționeze, timp în care grăsimea este distrusă pentru stocarea energiei.

Mișcare

Singurul lucru care funcționează cu pierderea în greutate este un deficit de calorii, pe care îl consumați mai puțin decât cheltuiți. Stabiliți-vă obiectivele și ritmul ratei. Mergeți o oră după micul dejun și o oră înainte de culcare, înlocuiți mersul pe jos ori de câte ori este posibil.

înlocuiți călătoriile cu mersul pe jos pentru pierderea în greutate

Antrenați-vă acasă, încercați yoga sau întinderi, părăsiți biroul pentru o pauză de cafea, înscrieți-vă o lună în sala de gimnastică. Da, afară este întuneric în timpul zilei și este greu să te forțezi să faci chiar și micul dejun - cu atât mai puțin imaginează-te că te urci pe o bandă de alergat. Prin urmare, motivația dvs. și problema priorităților sunt incluse aici: lăsați totul așa cum este, inclusiv aspectul anterior sau depășiți lenea și începeți cu orice activitate. Provoacă-te să ai mai multă mișcare decât de obicei.

fa yoga sau gimnastica acasa pentru slabire

Dacă încă mai ai putere și dorință, înscrie-te pentru un masaj, mergi la baie, lucrează-ți postura sau fața.